Monty Python-gänget är verkligen populära –  i hela världen. När de först producerade sina humorprogram och filmer på 70- och 80-talen var de banbrytande och de har fortfarande trogna fans som kan citera favoritsketcher ordagrant. Det finns något tidlöst i deras knäppa humor som fängslar tittarna även idag.När något är väldigt populärt brukar det ofta dyka upp nya produkter inom samma tema. Ett exempel är att Monty Python blivit inspiration för videoslottar. Först var det Spamalot som kom – en slot baserad på en musikal baserad på Monty Python. Den blev genast oerhört populär. Det gjorde att det senare även togs fram en videoslot för Life of Brian, en av de allra mest klassiska Monty Python-filmerna. Spelautomaten kan du spela på Betsafe.

Information om slotten

Life of Brian är på många vis en klassisk slot som ändå har fått en del extra funktioner. Videoslotten har 30 vinstlinjer vilket så klart är uppskattat av hardcore-spelarna. Något annat positivt med slotten är att jackpotten är progressiv. För att hitta vilka kombinationer som ger vinst kollar du in vinsttabellen. Du har också bonusspel att tillgå, något som är en av de största anledningarna till att slotten är så populär.  Du kan nämligen vinna bonusrundor, hela fyra stycken.  Grafiken är bra och rolig och känns aldrig tjatig. Det finns en del effekter men inte överdrivet vilket nog många tycker är skönt.

Extra rolig för fans

Life of Brian-spelautomaten är helt klart extra rolig om du är ett Monty Python-fan. Det är dock också något för dig som aldrig hört talas om humorgänget. Då får du en introduktion till den knäppa humorn som trollbundit så många. Spelautomaten är nämligen gängets humor trogen och det finns mycket att känna igen från filmen, något som gör det extra kul att spela för dig som är ett fan.