Farm Heroes liknar i sin stil mycket spelet Candy Crush men utspelas i detta fall i en helt annan omgivning som utgörs av en bondgård. Som i fallet med Candy Crush är villkoren av samma typ, tre eller fler kombinationer av samma frukt eller grönsak behövs för att kunna avancera i spelets nivåer. Som i andra fall kan Farm Heroes spelas i en rad olika enheter, som till exempel PC, mobil eller tablet.

Inte tillräckligt

Det kanske var så att spelets utvecklare inte tyckte det var tillräckligt med sötsakerna och ville lägga till lite frukt och grönsaker i spelets design. Glöm inte att det måste uppnås linjer med fler än tre eller fyra grönsaker för att få de eftertraktade bonusen i spelet i den nuvarande statusen.

Enkelt att spela

Den här typen av spel, som också är fallet med Candy Crush, är mycket enkla i sin struktur och enkla att spela. Spelet är dessutom helt gratis, med flera olika nivåer enligt spelarnas skicklighet ,med stor variation och fyllda av huvudbryn. Dessa spel är till en början mycket lätta men deras svårighet stegras allt eftersom de olika hindren och utmaningarna avklaras. Detta ger spelarna motiv för att förbättra sitt spel och kunna tävla mot och/eller samarbeta med tusentals andra användare online.